Vega - FK Herøy/Dønna

Vega  - FK Herøy/Dønna  (4-0) 4-2
Målskårere: Ronny og Sigbjørn
Laget: Julius – Jørn, Henrik, Tom, Øyvind – Morten, Sander, Sondre – Jan Terje, Ronny, Sigbjørn
Innbyttere: Aleksander, Abdiqadir og Jon Olaf

Dagen før kamp var vi 10 spillere som var aktuelle til kamp ettersom det ble mye forfall mot natten. Nok en gang sliter vi for å stille lag til bortekamp. Jeg stiller da spørsmålstegn ved disiplinen til noen av enkeltspillerne i klubben. Dette holder ikke punktum.
En stor takk til Ronny Jensen som tar med seg barna og stiller til kamp når krisen er der. En stor takk til Sandra (Julius kone) som stiller opp og er barnevakt under kampen. Og en stor takk til Morten Hansen som ikke har rørt en ball det siste året men også hiver seg med når det er krise.

Så til kampen.
Vi blir enige før kamp om å legge oss lavt i banen og heller kontre de i senk. Dessverre er det ikke alle som har fått det med seg pluss at flere melder seg helt ut av kampen. Vi kan si mye om dommeren også i denne kampen men vi blir direkte kriget ut av kampen og ligger fortjent under 4-0 til pause.
I pausen blir det kun snakk om å gå utpå å gjøre en god andre omgng. Dette går inn til spillerne som skaper den ene sjansen etter den andre og regelrett spiller ut Vega til de grader. 4-1 kommer på straffe som Ronny setter sikkert.  4-2 kommer etter fint spill av Morten og Joppe der Sigbjørn setter ballen fint i mål alene med keeper. Det er igjen kamp.

Vi fortsetter og male på og i det 75 minutt får vi igjen straffe etter at Morten blir felt. Dessverre for oss bommer Sigbjørn og er nærmere å treffe ett Widerøe fly enn målet. Da går lufta litt ut av oss men vi skaper fortsatt nok sjanser til å både utligne og vinne kampen uten at ballen vil mer i mål.

Børsen:

4 poeng: Øyvind. Årsbeste av Øyvind. Spesielt i 2 omgang. Går virkelig i krigen. Bryter glimrende og flere gode løp fremover. Fandenivoldskheten er der og det må du fortsette med.

3 poeng: Sondre. Jobber og står på hele kampen gjennom. Går også i krigen i tillegg til å legge ned desidert flest meter av FKHD spillerne.

2 poeng: Jon Olaf. Kommer innpå i andre omgang på midtbanen og spiller en meget god omgang. Har i tillegg 2 målgivende. Trygg med ball og godt driv fremover.

1 poeng: Sander. Begynner å finne formen etter å ha slitt en del med sykdom og skader under årets sesong. Bedre med pasningene i tillegg til at han utfordrer mye bedre en mot en.

5. div avd.2 2016

# Lag Ka +/- Po
1 Radaasen 12 14 24
2 Korgen 12 17 23
3 Stålkam 2 12 27 22
4 Vega 12 4 22
5 Olderskog 12 14 21
6 Nesna 12 9 21
7 Hemnes 12 -8 18
8 Herøy/Dønna 12 10 17
9 Lurøy 12 3 15
10 Sandnessjøen 2 12 -5 14

Neste kamp


Ingen kommende kamper!

fkhd.no © 2007-2012, Fotballklubben Herøy/Dønna, Alle Rettigheter reservert.

 

Postadresse: Færøyveien 31, 8850 Herøy. Telefon: (+47) 45 66 69 77, E-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Fotballklubben Herøy/Dønna.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.fkhd.no

 

Siden er utviklet og designet av Pride Design