Nesna - FK Herøy/Dønna

Nesna – FK Herøy/Dønna   (2-1) 5-4

 

Målskårere: Ole, Ragnvald, Håvard og Lars Vegard

Laget: Julius – Øyvind, Henrik, Lars, Jørn – Håvard, Ragnvald, Jan – Erling, Sander, Ole

Inbyttere: Tangen, Add, Jon Olaf, Qadir

 

Før kampen ble vi enige om å legge oss litt lavere enn normalt for å unngå Nesna IL sitt våpen nemlig bakromspasninger på raske angripere. Hårreisende ser vi at vi gang på gang setter linja alt for høyt og satser på at Nesna spillerne skal gå i offside. Allerede etter 25 minutter leder Nesna IL 2-0 etter årsverste fra FK Herøy/Dønna. Heldigvis klarer vi å komme mer inn i kampen etter halvtimens spill og styrer det meste inn til pause. Ca 5 minutter før pause får Ole sitt første A-lags mål etter ett flott skudd fra ca 10 meter. I tillegg til dette skaper vi mange sjanser på Nesna uten å få uttelling.

 

I pausen blir vi enige om at det er for dårlig organisering bakover og at sjansene vil komme i 2 omgang dersom vi tetter igjen bakover.  Vi bytter også keeper for at vi skal stå høyere i banen og da er Tangen en bedre sweeper en Julius. Tydeligvis hadde spillerne hørt godt etter for det tok bare 20 minutter av 2 omgang før vi hadde snudd kampen og ledet 3-2 etter ett flott skudd fra 25 meter av Ragnvald og ett nydelig frisparkmål fra Håvard.

Dessverre er vi ikke lenge i lykkeland før en Nesna spiller får ett perletreff fra langt hold.

Bare minutter senere skårer Lars Vegard på ett hjørnespark og da tror de fleste at kampen er avgjort. Vi setter da innpå defensive spillere for å holde på ledelsen. Mange begynner å kjenne det i føttene og de 10 siste minuttene viser at for mange er for dårlig trent foran denne sesongen. Nesna IL kjører over oss og vi får ikke til noe spill. 4-4 kommer etter ca 82 minutter spill på grunn av dårlig markering fra oss. Å se 5-4 skåringen til Nesna komme langt innpå overtid gjør vondt langt nedi hjerteroten.

Guttene skal ha for en god gjennomført 2 omgang men ett lag som oss skal ikke slippe inn 5 mål mot angivelig dårligere motstandere. Det er for dårlig.

 

Børsen:

4 poeng: Ragnvald. Vår beste spiller denne kampen. Har en enorm ro med ball og gjør det enkelt istede for å spille seg opp i vanskelige situasjoner. Kroner det hele med en flott skåring.

 

3 poeng: Håvard. Godt å se Håvard tilbake i form. Styrer midtbanen fra sin dype posisjon. Ikke helt i toppform og kjenner det godt uti 2 omgang men med hans vilje klarer han og henge med hele kampen. Nydelig frisparkmål.

 

2 poeng: Sander. Ett konstant uromoment for Nesna forsvaret. Løper mye og stresser de opp i tillegg til at han setter medspillerne i gode situasjoner. Fungerer bra som midtspiss.

 

1 poeng: Ole. Første A-kamp fra start og gjør det bra utpå kanten. Utfordrer og prøver skudd. Får også sin første skåring. God kamp

5. div avd.2 2016

# Lag Ka +/- Po
1 Radaasen 12 14 24
2 Korgen 12 17 23
3 Stålkam 2 12 27 22
4 Vega 12 4 22
5 Olderskog 12 14 21
6 Nesna 12 9 21
7 Hemnes 12 -8 18
8 Herøy/Dønna 12 10 17
9 Lurøy 12 3 15
10 Sandnessjøen 2 12 -5 14

Neste kamp


Ingen kommende kamper!

fkhd.no © 2007-2012, Fotballklubben Herøy/Dønna, Alle Rettigheter reservert.

 

Postadresse: Færøyveien 31, 8850 Herøy. Telefon: (+47) 45 66 69 77, E-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Fotballklubben Herøy/Dønna.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.fkhd.no

 

Siden er utviklet og designet av Pride Design