Tap mot Stål 2

FK Herøy/Dønna - Stålkameratene 2   1-3

 

Et godt organisert FK Herøy/Dønna startet kampen meget bra defensivt og hadde god kontroll de første 10 minuttene. Etter vi har spilt 15 minutter kommer den første sjansen vår. Det starter med at vi får frispark fra rundt 25 meter og Jan Kristian slår ballen mot mål. Keeper redder greit men Add for returen og smeller den i stanga. Vi kommer etter vært med noen små farligheter men det blir ingen tellende resultat. 

Like etter dette er det som om vi sovner i det defensive arbeide. Stål kommer på noen farlige kontringer og vi sliter med å henge med. Dette resulterer i at kort tid etter kan Stål sette inn 1-0, dette etter dårlig forsvarsarbeid. Det som skjer like etter må sees som en taktisk bommert. Vi får innkast på høyre siden ved Øyvind og flytter mye folk fram. Innkastet blir flyttet 15 meter bak å vi følger ikke etter. Dette resulterer i at de vinner ballen å kommer i overtall mot et sjanseløst forsvar, og dermed ligger vi under 0-2.

Vi får etter vært kommet over den store skuffelsen å legger mer og mer press på Stål. Vi får en del frispark i farlige posisjoner men klarer ikke å få ballen i mål. Det virker som om vi mangler litt vinnervilje i boksen for å få ballen i mål og første omgang ebber ut med at vi ligger under 0-2.

Vi starter 2. omgangen som det første sluttet. Vi kommer til en del store sjanser men klarer ikke å få tellende resultat. Etter 55 minutter kommer Jan Terje til en kjempemulighet. Han drar seg fri og finner frem venstreslegga det resulterer i at ballen triller inn til keeper. Presset mot Stål øker mer og mer og til slutt for vi lønn for strevet. Etter en corner blir det litt klabb og babb i feltet og til slutt er det Jan Kristian som dryler ballen i mål. 

Vi går etter vært over til 3 i forsvarsrekken å satser alt for å få en scoring. Når vi presser på som mest blir det store rom for Stål å kontre i. Dette utnytter de etter 80 minutter og setter inn 1-3. Mot slutten av kampen kommer Tom Roger til et par enorme sjanser men en god keeper for Stål gjør at kampen ender med et sviende 1-3 tap.

 

Lagoppstilling 

Jon Magnus 

Øyvind - Lars Vegard - Henrik - Jørn Ove

Jan-Terje - Jan Kristian - Håvard  - Leonard - Itthiphon

Tom-Roger

Benken: Julius, Sivert, Ragnvald, Abdirahman, Sigbjørn og Ole Jakob.

 

Børsen:

4 poeng: Lars Vegard

Som alltid er Lars bunnsolid. Hvis alle hadde hatt den vinnerviljen som han har så hadde det blitt mange poeng.  

 

3 poeng: Tom Roger

Kommer til mange sjanser og er et uromoment der fremme, Kommer mer til sin rett når han flyttes ut på kanten.

 

2 poeng: Jan Kristian

Jobber hardt under hele kampen og kroner det hele med et mål.

 

1 poeng: Henrik

 Solid kamp og gjør ting enkelt.

 

 

 

 

5. div avd.2 2016

# Lag Ka +/- Po
1 Radaasen 12 14 24
2 Korgen 12 17 23
3 Stålkam 2 12 27 22
4 Vega 12 4 22
5 Olderskog 12 14 21
6 Nesna 12 9 21
7 Hemnes 12 -8 18
8 Herøy/Dønna 12 10 17
9 Lurøy 12 3 15
10 Sandnessjøen 2 12 -5 14

Neste kamp


Ingen kommende kamper!

fkhd.no © 2007-2012, Fotballklubben Herøy/Dønna, Alle Rettigheter reservert.

 

Postadresse: Færøyveien 31, 8850 Herøy. Telefon: (+47) 45 66 69 77, E-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Fotballklubben Herøy/Dønna.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.fkhd.no

 

Siden er utviklet og designet av Pride Design