FK Herøy/Dønna - Lurøy FK

FK Herøy/Dønna – Lurøy IL (3-0) 5-1

Målskårere: Vegard 3, Bjørn Tore, Bjørn Sverre

Laget: Julius – Jørn, Tom, Lars, Øyvind – Håvard, Leonard, Jan Kristian – Sander, Vegard, Bjørn Tore.

Innbyttere: Ronny, Sivert, Bjørn Sverre, Sigbjørn, Ragnvald, Tangen, Jon Olaf.

 

Enderlig hjemmekamp igjen på erverdige Herøy stadion og vi var alle enige om å reise kjærringa etter den begredelige kampen borte mot Silkefot. Med oss til denne kampen hadde vi fått Bodø trioen Vegard, Bjørn Tore og Bjørn Sverre noe som gjorde at målene endelig begynte å komme. Vi gikk ut i høyt tempo og presset dem høyt. Dette gjorde utslag og allerede etter 14 minutter var vi oppe i en 2-0 ledelse. I første omgang var det høyt tempo fra begge lag og en meget solid omgang av oss. Vi går til pause med en komfortabel 3-0 ledelse. I pausen gjør vi 2 bytter. Tangen erstatter en god Julius i mål mens Bjørn Sverre erstatter en god Bjørn Tore. Dette var avtalte bytter allerede før kamp. Vi blir enige om å gå ut i samme tempo som i første omgang og punktere kampen.

2 omgang starter med høyt press fra Lurøy som gjør at vi noen ganger blir litt for overivrige og tror vi har bedre tid enn vi har. Heldigvis varer bare Lurøy presset i 5 minutter. Etter den tid tar vi kontroll over kampen igjen og får tidlig i 2 omgang en 5-0 ledelse. Da tar vi grep og bytter ut alle sentrale spillere for å spare de til ny kamp borte mot Hemnes på onsdag. Det medfører at tempoet synker en del men vi rir det hele inn og vinner komfortabelt 5-1 på en god dag. Baklengsmålet kom av at vi sover i markeringene etter en Lurøy corner. Det betyr at nullen sprakk for FK Herøy/Dønna etter 350 minutter noe som må være ny klubbrekord.

Så til trenern`s børs:

4 poeng Vegard. Hattrick og en konstant trussel mot Lurøyforsvaret. Gjør også en herlig jobb på defensive dødballer med å følge opp Lurøys beste hodespiller.

3 poeng Lars Vegard. Fantastisk midtstopperpar også denne kampen. Bunnsolid og vinner de fleste duellene. Flink og sette linja sammen med makker Tom Roger. Går fremfor som en kaptein skal gjøre.

2 poeng Tom Roger. Nok en bunnsolid kamp av Tom Roger. Har tatt rollen som midtsopper med bravur. Taper ikke en duell og er meget viktig der bake med sin store fart. Fungerer utmerket sammen med sin makker Lars.

1 poeng Bjørn Tore. Meget god kamp av driblefanten Bjørn Tore. I dag har han flyt og da kan han gjøre ting på egen hånd. Fikk også en velfortjent skåring.

Veldig vanskelig å sette børs i dag ettersom alle spillerne gjør en solid jobb.

Neste hjemmekamp er på Dønna kunstgress onsdag 18 mai kl 19.00.

5. div avd.2 2016

# Lag Ka +/- Po
1 Radaasen 12 14 24
2 Korgen 12 17 23
3 Stålkam 2 12 27 22
4 Vega 12 4 22
5 Olderskog 12 14 21
6 Nesna 12 9 21
7 Hemnes 12 -8 18
8 Herøy/Dønna 12 10 17
9 Lurøy 12 3 15
10 Sandnessjøen 2 12 -5 14

Neste kamp


Ingen kommende kamper!

fkhd.no © 2007-2012, Fotballklubben Herøy/Dønna, Alle Rettigheter reservert.

 

Postadresse: Færøyveien 31, 8850 Herøy. Telefon: (+47) 45 66 69 77, E-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Fotballklubben Herøy/Dønna.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.fkhd.no

 

Siden er utviklet og designet av Pride Design