FK Silkefot - FK Herøy/Dønna

FK Silkefot – FK Herøy/Dønna (0-0) 0-0

Tangen – Jørn, Tom, Lars V, Øyvind – Jan Kristian, Leonard, Sander – Lian, Mads, Jan Terje.

Innbyttere: Sivert, Ole Jakob, Bjørn Tore, Sigbjørn, Erling.

Kampreferat:

På grunn av mye trafikkarbeid kom vi oss ikke til Mo før 30 min før kampstart. Dette kan være litt av grunnen til at det buttet litt imot for oss.
Vi ble enige om å gå ut og presse de høyt noe som ikke fungerte. På en meget stor bane ble vi springene mye gjennom på ett ballsikkert  Silkefot lag.
I tillegg blir det litt for mange langballer opp mot Mads som gjør at vi ikke får helt flyten i spillet vårt. Vi sliter med å komme skikkelig i gang og få tempo nok på kula og hver gang vi bryter Silkefot får de tid til å komme med alle på riktig side av banen.
Like før pause får Silkefot en spiller utvist etter en stygg ettersleng på Leonard.
Det ebber ut til pause med 0-0 etter en dårlig omgang av oss hvor vi kun klarer å skape 2-3 kvalifiserte målsjanser.
i 2 omgang legger Silkefot seg meget lavt og satser kun på å meie ballen fremover de gangene de vinner ballen. Vi klarer ikke å få godt nokk tempo i kula denne omgangen heller og de få spillerne som kan avgjøre en kamp på egenhånd har en dårlig dag på jobben.
Kampen ebber til slutt ut med 0-0 i det som ifølge undertegnede må være den svakeste kampen i FK Herøy/Dønnas historie. All kreds til Silkefot og ikke minst tidligere FK Herøy/Dønna og Mo IL keeper Christer Andfinsen som står en kjempekamp men Silkefot er ett lag vi bør og SKAL slå både borte og hjemme.

Børsen:

4 poeng: Tom Roger Aakvik. Bunnsolid defensivt og ivrig med fremover. Stor fart som er gull verdt der bake. Rydder opp i stor stil.

3 poeng: Lars Vegard Berfjord. Kjempekamp av mannen som kun har 1 trening bak seg før denne kampen. Spiller 90 minutter med rutine. Går også forran i slutten som en kaptein skal gjøre og spiller vell like mye spiss som forsvar.

2 poeng: Leonard Theimann. God kamp som den dype på midten. Legger ned utallige meter og prøver å gå fremfor i slutten med å løpe på alt som er.  Noen minus for en del skumle pasningsmiss med får ros for å være spilleren som definitivt legger ned mest meter på dagens lag.

1 poeng: Tangen. Makan til keeper har vi ikke sett makan til siden Christer Andfindsen sto imål. Har holdt nullen i 180 minutter + en treningskamp før sesongstart. Det står det stor respekt av til tross for at han kun noen få ganger måtte i aksjon under dagens kamp.

Neste kamp er hjemme mot Lurøy FK på Herøy stadion søndag 8 mai kl 15.30!

5. div avd.2 2016

# Lag Ka +/- Po
1 Radaasen 12 14 24
2 Korgen 12 17 23
3 Stålkam 2 12 27 22
4 Vega 12 4 22
5 Olderskog 12 14 21
6 Nesna 12 9 21
7 Hemnes 12 -8 18
8 Herøy/Dønna 12 10 17
9 Lurøy 12 3 15
10 Sandnessjøen 2 12 -5 14

Neste kamp


Ingen kommende kamper!

fkhd.no © 2007-2012, Fotballklubben Herøy/Dønna, Alle Rettigheter reservert.

 

Postadresse: Færøyveien 31, 8850 Herøy. Telefon: (+47) 45 66 69 77, E-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Fotballklubben Herøy/Dønna.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.fkhd.no

 

Siden er utviklet og designet av Pride Design